søndag 4. oktober 2015

Dylusions Paint - et hav av muligheter

Heia,
Da var det jeg Heidi som skal blogge for Gode Minner. Jeg har en forkjærlighet for maling - og da spesielt Dylusions Paint. det er en akrylmaling som er vannbasert.Den er utrolig drøy å bruke, tørker kjempefort og blender med alle fargene. Malingen er utviklet spesielt for Art Journaling, men er flott å bruke på alle type medier; ulike typer ark, metall, leke med stensiler, lage egne bakgrunner til kort, m.m.
Jeg gikk  meg en tur i går ettermiddagen og lot meg inspirerer av alle de deilige høstfargene. Og bestemte meg for å lage egen bakgrunn og sy sammen et bursdagskort.
Stemning stund.....
Det beste er å velge seg 3 farger og holde seg til dem - kan fort bli "møkkete" om man blander for mange. Jeg bruker ofte fingrene å male med, kredittkort, pensler, svamper og palett. I dag har jeg brukt Ink Applicator med rund svamp. Den er utrolig å god å jobbe med og blender flott.
Til bakgrunn på kortet har jeg har valgt brun, rød og orange. Starter med hvit bazzil som jeg har kuttet i 5.5"x5,5"Bruker sirkelbevegelser med toolen, da får du best resultat.
Begynte med rød ytterst og Orange i midten. Deretter la jeg på en stensil fra Tim Holtz og gikk over med brun.

Kuttet bazzill i 12"x6" og brettet i to. Så en ny farge med bazzill for ramme, kuttet på 5 3/4"x5 3/4" og limte på bakgrunnen
Jeg vasker ikke av svampen når jeg er ferdig med bruker et hvitt ark hvor jeg "tørker" av malingen. Når det er lite maling igjen tar jeg av svampen og legger den i en boks. Den tørker ikke og blir ikke stiv (som med mange andre akrylmalinger) men er klar til bruk igjen. Av restarket har jeg punchet ut sommerfugler og brukt på kortet. De får flott sjatteringer og ingen er like.
Har brukt dies fra Papirdesign og Spellbinders og stempel fra Kort og Godt. Kantene på bakgrunns arket og sommerfuglene er svertet med Distress Ink; Rusty Hinge
Og sånn ble kortet. Ble ganske fornøyd med fargene og får skikkelig høststemning:)
Her er et fargekart over alle Dylusion Paint som er tilgjengelige pr i dag
Da er det bare å leke seg med farger, mønstre og være kreative. Håper du har fått litt inspirasjon. Har du lyst til å se flere ideer hvor jeg har brukt Dylusions Paint, ta en titt i bloggen min. Du er hjertelig velkommen:) 
Takk for meg:)
 
Alle produkter jeg har brukt, finner du hos Gode Minner
 

Produktliste:
Dylusions Paint: Postbox Red, Squeezed Orange, Meltet Chocolate
Bazzill: Double thick white, Distress Collection: gx-1900-11 og gx-1900-14
Stensil fra Tim Holtz Collection; Latticework - THC019
Stempel fra kort og Godt - M-302
Dies fra Papirdesign: PD 15061 gratulerer 2
Dies fra Kort og godt: elg
Dies fra Spellbinder: Ramme med blondekant
Distress Ink;Rusty Hinge
Memento: Espresso truffle
 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

  1. Så tøft, skikkelige høstfarger :-)

    Klem Gro

    SvarSlett
  2. Så tøft, skikkelige høstfarger :-)

    Klem Gro

    SvarSlett