tirsdag 24. juli 2012

Søndag 23. september LO og Mixed Media Kurs!

Vi har fått dyktige Sherry Mendoza fra Primas designteam til Gode Minner!
Sherry kommer opprinnelig fra Australia, men har akkurat flyttet til California (Primas tilholdssted).
Hun lager de nydeligste prosjekter for Prima, og er en mester i å bruke sprayer, maling, stempler, masse blomster og annet stæsj.
Hun er også i designteamet til Dyan Reaveley, hun med de kule stempler, stensiler og sprayer.
Sherry er en allsidig og super kreativ dame!


 Kurs Round Frame layout kr. 490,- 23.09. kl. 10.00
På dette kurset med Sherry lager vi en nydelig LO med en av de nye seriene til Prima, lansert sommeren 2012. Vi lærer oppsettet av Loèn og bruker ulike teknikker, masse blomster, trinkets og annet tilbehør.  
Kurspakken er full av nye produkter, har en verdi tilsvarende kursavgiften og er inkludert i prisen på kurset til kr: 490,-. Her får du MYE for pengene! Varigheten på kurset er 2,5-3 timer.
Materialliste som du må ha med på kurset, som lim, skjærebrett etc. får du tilsendt når du har meldt deg på.


Kurs Mixed Media kr. 490,- 23.09. kl. 14.30
Dette kurset er et mixed mediakurs hvor vi leker oss med maling, sprayer og de flotte produktene fra Prima, Ranger og andre leverandører. Her lærer du flere kule teknikker, stilarter, nyttige tips og triks. Resultatet er et album hvor du senere kan sette inn bilder hvis du ønsker.
Kurspakken er full av nye produkter, har en verdi tilsvarende kursavgiften og er inkludert i prisen på kurset til kr: 490,-. Her får du MYE for pengene! Varigheten på kurset er ca. 4 timer.
Materialliste som du må ha med på kurset, som lim, skjærebrett etc. får du tilsendt når du har meldt deg på.

Kursene passer for alle og hvis du ønsker kan du godt delta på begge kursene, for de er så forskjellige.
De er svært ulike i både stilart og fargebruk, og du vil sitte igjen med to ferdige prosjekter, lære masse og du får garantert inspirasjon til dine egne nye prosjekter.
Bindende påmelding via mail til post@godeminner.no, eller i butikken, du er sikret plass når du har betalt inn. Vi har et begrenset antall plasser. Flere bilder vil komme etter hvert!

2 kommentarer: